Ilma- ja vesilämpöpumppujen asentaminen Kuopiossa ja koko Itä-Suomen alueella

Ilma-vesilämpöpumput ammattilaisten asentamana

Energiatehokkaan ilma–vesilämpöpumpun asentaminen kestää yleensä pari päivää. Kokeneilla ammattilaisillamme on asiantuntemusta niin vanhan lämmitysjärjestelmän korvaamisesta kokonaan ilma-vesilämpöpumpulla kuin ilma-vesilämpöpumpun asentamisestakin öljykattilan tai muun lämmitysmuodon rinnalle. Valikoimastamme löydät useita erilaisia malleja ja erikokoisia ilma–vesilämpöpumppuja. Autamme sinua valitsemaan taloosi parhaiten sopivan laitekokonaisuuden.

Mitsubishi Electric – ilma-vesilämpöpumput

Edustamme Mitsubishi Electric -merkkisiä ilma-vesilämpöpumppuja. Nämä ilma-vesilämpöpumput ovat tehokkaita myös pakkasilla ja ovat energialuokaltaan A++. Autamme sinua valitsemaan laajasta valikoimasta asuntoosi sopivimman ilma-vesilämpöpumpun.

Ilma-vesilämpöpumpulla avulla säästät lämmitysenergiakustannuksissa

Ilma–vesilämpöpumppu on koko talon tehokas ja taloudellinen lämmitysjärjestelmä, joka lämmittää myös käyttöveden. Sen avulla voit säästää jopa 50 % lämmitysenergiakustannuksissa. Ilma–vesilämpöpumppujärjestelmä tuottaa 30–50 % vähemmän hiilidioksidipäästöjä kuin tavallinen lämmitysjärjestelmä.

Ilmavesilämpöpumpun hinta – katso hintaesimerkki ja hyödynnä kotitalousvähennys

Ilma–vesilämpöpumpun asentamisen hinta on noin 9000–16000 €. Hinnasta noin 65 % on materiaalikustannuksia ja loput 35 % on työtä. Puolet työn osuudesta voi vähentää kotitalousvähennyksissä. Katso alta tarkempi esimerkki, miten voit pienentää ilmavesilämpöpumpun asentamisen kustannuksia kotitalousvähennyksen avulla.

Yhteydenottolomake

  • Ota yhteyttä

    Kerro miten voimme auttaa. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.