Ilma- ja vesilämpöpumppujen asentaminen Kuopiossa ja koko Itä-Suomen alueella

Ilma-vesilämpöpumput ammattilaisten asentamana

Energiatehokkaan ilma-vesilämpöpumpun asentaminen kestää yleensä pari päivää. Kokeneilla ammattilaisillamme on kokemusta niin vanhan lämmitysjärjestelmän korvaamisesta kokonaan ilma-vesilämpöpumppuun kuin ilma-vesilämpöpumpun asentamisesta öljykattilan tai muun lämmitysmuodon rinnalle. Valikoimastamme löydät useita erilaisia malleja ja eri kokoisi ilma-vesilämpöpumppuja. Autamme sinua valitsemaan taloosi parhaiten sopivan laitekokonaisuuden.

Mitsubishi Electric – ilma-vesilämpöpumput

Edustamme Mitsubishi Electric -merkkisiä ilma-vesilämpöpumppuja. Nämä ilma-vesilämpöpumput ovat tehokkaita myös pakkasilla ja ovat energialuokaltaan A++. Autamme sinua valitsemaan laajasta valikoimasta asuntoosi sopivimman ilma-vesilämpöpumpun.

Ilma-vesilämpöpumpulla avulla säästät lämmitysenergiakustannuksissa

Ilma-vesilämpöpumppu on koko talon tehokas ja taloudellinen lämmitysjärjestelmä, joka lämmittää myös käyttöveden. Sen avulla voit säästää jopa 50 %:a lämmitysenergiakustannuksissa. Ilma-vesilämpöpumppujärjestelmä tuottaa 30–50 %:a vähemmän hiilidioksidipäästöjä kuin tavallinen lämmitysjärjestelmä.

Ilmavesilämpöpumpun hinta – katso hintaesimerkki ja hyödynnä kotitalousvähennys

Ilma-vesilämpöpumpun asentamisen hinta on noin 9000 - 16000 €. Hinnasta noin 65 % on materiaalikustannuksia ja loput 35 % on työtä. Puolet työn osuudesta voi vähentää kotitalousvähennyksissä. Katso alta tarkempi esimerkki, miten voit pienentää ilmavesilämpöpumpun asentamisen kustannuksia kotitalousvähennyksen avulla.

Yhteydenottolomake

  • Ota yhteyttä

    Kerro miten voimme auttaa. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.