Omakotitalon lämmitys ympäristöä ja energiaa säästäen

Lämpöpumput asennettuna

Lämpöpumput kaikkiin kohteisiin: yksiöön, omakotitaloon, kerrostaloon tai mökille.

Ilmalämpö

Ilma-vesilämpö

Maalämpö

Asennamme lämpöpumput Pohjois-Savossa ja Pohjois-Karjalassa

Etsitkö energiaa säästävää lämmitysmuotoa omakotitaloon? Tai pohditko vaihtoehtoista lämmitystä nykyisen tilalle? Tarjoamme kestävät ja energiatehokkaat ratkaisut kodin lämmitykseen ja viilennykseen.

Asennamme lämpöpumput yli 11 vuoden kokemuksella Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan alueella.

Lämmitysjärjestelmä on tärkeä päätös

Yhteistyössä onnistumme parhaiten

Lämmitysjärjestelmä on tekninen kokonaisuus, joka vastaa kotisi ja käyttöveden lämmityksestä. Järjestelmä koostuu lämmönlähteestä, lämmönjakoverkostosta, sekä erilaisista säätö- ja ohjausjärjestelmistä. Esimerkiksi lämmönlähteenä voi olla lämpöpumppu ja lämmönjakoverkostona patterit tai lattialämmitys. Käytännössä lämmitysjärjestelmä ottaa vastaan ja jakaa lämpöä kotisi käyttöön.

Kodin lämmitys

Ymmärrämme, että kodin lämmitys on tärkeä päätös. Siksi haluamme tarjota osaamistamme ja esittää energiatehokkaat ratkaisut kotisi lämmitykseen. Jokaisella kodilla on omat uniikit tarpeensa, ja me alan ammattilaisina haluamme ottaa ne huomioon yhteistyössä asiakkaan kanssa. Kun tiedät, mikä sinulle on tärkeää asumisessa, lämmitysmuodon valinta oikean ammattilaisen kanssa sujuu nopeasti.

Myyjä ja lämpöpumppu.

Ota yhteys asiantuntijaan ja löydä oikea lämmitysratkaisu

Tehokkain tapa löytää oikea lämmitysratkaisu kotiin on ottaa nopea yhteys asiantuntijaan. Tarjoamme sopivimman ratkaisun perehtymällä kotisi LVI-tekniikkaan ja lämmitystarpeisiin sekä kuuntelemalla toiveitasi.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous
Myyjä esittelee lämpöpumpun asennusta kartoituskäynnillä.

Maksuton kartoituskäynti

Maalämpö- vai ilma-vesilämpöpumppu? Mikä laite sopii tiettyyn kotiin? Miten lämmityslaitteisto voidaan sijoittaa kotiin? Mihin porakaivon voi asentaa? Miten syvä porakaivon pitää olla?

Autamme hahmottamaan ja selkeyttämään tämän kaltaisia asioita viimeistään paikan päällä kartoituskäynnillä. Kartoitus on maksuton eikä se sido sinua mihinkään. Me Pipecolla olemme aina valmiina vastaamaan kysymyksiisi LVI-asiantuntijuudella.

Varaa kartoituskäynti

Muistathan kotitalousvähennyksen

ELY-avustus

ELY (Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus) voi myöntää 4000 € avustusta  omakotitalon tai paritalon omistajalle, joka vaihtaa öljylämmityksen maalämpöpumppuun tai ilma-vesilämpöpumppuun. Puhtaampaan lämmitykseen kannustavat avustukset ovat osa Suomen vihreää siirtymää, jonka tavoitteena on saavuttaa hiilineutraalius vuoteen 2035 mennessä.

Lue lisää ELY-sivuilta

Kotitalousvähennys

Muistathan, että saat vähentää työstämme 40% kotitalousvähennyksen. Kun siirryt öljylämmityksestä lämpöpumppuun, voit saada laajennetun 60% kotitalousvähennyksen. Kotitalousvähennystä ei voi hyödyntää avustuksen kanssa samaan työhön.

Lue lisää Verohallinnon sivuilta