Omakotitalon lämmitys ympäristöä ja energiaa säästäen

Lämpöpumput asennettuna

Lämmitys- ja viilennysratkaisut kaikkiin kohteisiin: yksiöön, omakotitaloon, kerrostaloon tai kesämökille.

Etsitkö energiaa säästävää lämmitysmuotoa omakotitaloon? Tai pohditko vaihtoehtoista lämmitystä nykyisen tilalle? Tarjoamme kestävät ja energiatehokkaat ratkaisut kodin lämmitykseen ja asennamme lämpöpumput yli 11 vuoden kokemuksella Savo-Karjalan alueella.

Ilmalämpö

Ilma-vesilämpö

Maalämpö

Lämmitysjärjestelmä on tärkeä päätös: Yhteistyössä onnistumme parhaiten

Lämmitysjärjestelmä on tekninen kokonaisuus, joka vastaa kotisi ja käyttöveden lämmityksestä. Järjestelmä koostuu lämmönlähteestä, lämmönjakoverkostosta, sekä erilaisista säätö- ja ohjausjärjestelmistä. Esimerkiksi lämmönlähteenä voi olla lämpöpumppu ja lämmönjakoverkostona patterit tai lattialämmitys. Käytännössä lämmitysjärjestelmä ottaa vastaan ja jakaa lämpöä kotisi käyttöön.

Ymmärrämme, että kodin lämmitys on tärkeä päätös. Siksi haluamme tarjota osaamistamme ja esittää energiatehokkaat ratkaisut kotisi lämmitykseen. Jokaisella kodilla on omat uniikit tarpeensa, ja me alan ammattilaisina haluamme ottaa ne huomioon yhteistyössä asiakkaan kanssa. Kun tiedät, mikä sinulle on tärkeää asumisessa, lämmitysmuodon valinta oikean ammattilaisen kanssa sujuu nopeasti.

Myyjät keskustelevat toimistossa.

Ota yhteys asiantuntijaan ja löydä oikea lämmitysratkaisu

Tehokkain tapa löytää oikea lämmitysratkaisu kotiin on ottaa nopea yhteys asiantuntijaan. Tarjoamme sopivimman ratkaisun perehtymällä kotisi LVI-tekniikkaan ja lämmitystarpeisiin sekä kuuntelemalla toiveitasi.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous
Myyjä esittelee lämpöpumpun asennusta kartoituskäynnillä.

Maksuton kartoituskäynti

Maalämpö- vai ilma-vesilämpöpumppu? Mikä laite sopii tiettyyn kotiin? Miten lämmityslaitteisto voidaan sijoittaa kotiin? Mihin porakaivon voi asentaa? Miten syvä porakaivon pitää olla?

Autamme hahmottamaan ja selkeyttämään tämän kaltaisia asioita viimeistään paikan päällä kartoituskäynnillä. Kartoitus on maksuton eikä se sido sinua mihinkään. Me Pipecolla olemme aina valmiina vastaamaan kysymyksiisi LVI-asiantuntijuudella.

Varaa kartoituskäynti

Muistathan kotitalousvähennyksen

ARA-avustus

Uusiutuvan energian käyttöä halutaan lisätä. ARA, eli Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus, kannustaa puhtaan lämmitysmuodon valitsemista tarjoamalla avustusta energiatehokkuutta parantaviin korjausremontteihin. Myönnetty avustus maksetaan asennuspöytäkirjaa ja muita todistuksia vastaan lämmitysremontin jälkeen.

Lue lisää ARA-sivuilta

ELY-avustus

ELY eli Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus voi myöntää 4000 € avustusta  omakotitalon tai paritalon omistajalle, joka vaihtaa fossiilisen öljylämmityksen maalämpöpumppuun tai ilma-vesilämpöpumppuun. Puhtaampaan lämmitykseen kannustavat avustukset ovat osa Suomen vihreää siirtymää, jonka tavoitteena on saavuttaa hiilineutraalius vuoteen 2035 mennessä.

Lue lisää ELY-sivuilta

Kotitalousvähennys

Muistathan, että saat vähentää työstämme 40% kotitalousvähennyksen. Kun vaihdat öljylämmityksen lämpöpumppuun, voit saada laajennetun 60% kotitalousvähennyksen. Kannattaa kuitenkin huomioida, että kotitalousvähennystä ei saa avustuksen kanssa samaan työhön.

Lue lisää Verohallinnon sivuilta