Lämpöverkkoremontit Kuopiossa ja koko Itä-Suomen alueella

Lämpöverkkoremontit vankalla kokemuksella

Alkaako lämpöverkoston käyttöikä lähentyä loppuaan tai huomaatko muita lämpöverkoston ikääntymisestä kertovia merkkejä? Anna osaavien ammattilaistemme hoitaa kotisi lämpöverkko kuntoon. Teemme lämpöverkkoremontin kirjallisen suunnitelman mukaisesti avaimet käteen -periaatteella.

Lämpöverkkoremontti kannattaa tehdä ajoissa

Käyttöikänsä loppuvaiheilla oleva lämmitysverkosto tuhlaa energiaa ja saattaa näin aiheuttaa turhaan suuriakin taloudellisia kustannuksia sinulle. Lisäksi mitä lähempänä ollaan käyttöiän päättymistä, sitä suuremmaksi vesivahingon riski kasvaa, sillä rautaiset ja kupariset putket kuluvat luonnollisesti iän myötä sisältä päin veden virtauksen ja paine-erojen vuoksi. Lämpöverkkoremontti kannattaa tehdä hyvissä ajoin ennen lämpöverkoston käyttöiän päättymistä, sillä putkiremontti on huomattavasti edullisempi kuin vesivahingon aiheuttamat kustannukset.

Milloin lämpöverkkoremontti kannattaa tehdä?

Lämpöverkkoremontti on usein ajankohtainen, kun

kun lämpöverkko on yli 25 vuotta vanha

lämpö on epätasaista talossa

patterit ovat eri lämpöisiä

joudut lisäämään lämmitysjärjestelmään jatkuvasti painetta

Maksuttomassa tarkastuksessa selvitämme lämpöverkkosi kunnon

Vaikka tietyt näkyvät merkit voivat kieliä lämpöverkkoremontin tarpeesta, on lämpöverkoston kunto hyvä tarkastuttaa ammattilaisella jo ennen merkkien ilmaantumista tai jos on pienintäkään epäilystä remontin ajankohtaisuudesta. Maksuttomassa remonttitarkastuksessa käymme kattavasti läpi kotisi lämpöverkoston selvitämme, milloin remontti on ajankohtainen. Maksuton remonttitarkastus ei sido sinua mihinkään.

Laadukkaat Henco-putket kestävät käytössä

Käytämme lämpöverkkoremonteissamme Henco-merkkisiä komposiittiputkia, on tehty muovista ja alumiinista. Laadukkaat Henco-komposiittiputket kestävät jopa 95 asteen lämpötilaa, mikä suojaa putkistoa myös silloin, kun esimerkiksi säätö- tai varolaitteet rikkoutuvat. Tällöin veden lämpötila saattaa helposti ylittää jopa 70 asteen lämpötilan, joka on suurin sallittu lämpötila useille muille komposiittiputkimerkeille.

Hyödynnä kotitalousvähennys

Putkiremontin hinta vaihtelee asunnon koosta riippuen 8000–20000 €. Hinnasta noin 45 % on materiaalikustannuksia ja loput 55 % on työtä. Puolet remontin työn osuudesta voi vähentää kotitalousvähennyksissä. Katso alta tarkempi esimerkki, miten voit pienentää lämpöverkkoremontin kustannuksia huomattavasti kotitalousvähennyksen avulla.

Näin lämpöverkkoremontti etenee

Aina ennen lämpöverkkoremonttia teemme ilmaisen kartoituksen, jossa tarkastamme pintapuolisesti lämpöverkoston kunnon.

1 . Suunnittelu

Teemme aina kirjallisen suunnitelman remontista. Tarkastamme esimerkiksi putkien reitit paikan päällä. Kun kaikki tarvittavat asiat on katsottu läpi ja kirjattu ylös, sovimme kanssasi millä viikolla lämpöverkkoremontti tehdään.

2 . Remontti

Otamme vielä ennen remontin alkamista sinuun yhteyttä sopiaksemme tarkemmin siitä, minä päivänä remontin alkaminen sopii sinulle parhaiten. Voit asua kotonasi lämpöverkkoremontin aikana. Lämpöverkkoremontti kestää normaalisti noin 2–5 päivää, riippuen remontin laajuudesta. Työntekijämme huolehtivat aina, että kulkureitit on suojattu, ja siivoavat jälkensä remontin jälkeen.

3 . Valmista!

Kun lämpöverkkoremontti on valmis, käymme kanssasi läpi mitä remontissa tehtiin ja varmistamme, että olet tyytyväinen lopputulokseen. Teemme putkiremontista pöytäkirjat ja lähetämme sinulle kotitalousvähennystodistuksen

Yhteydenottolomake

  • Ota yhteyttä

    Kerro miten voimme auttaa. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.