Omakotitalon putkiremontit Kuopiossa ja koko Savo-Karjalan alueella

Putkiremontit raudanlujalla ammattitaidolla

Luotettavat asentajamme ovat raudanlujia ammattilaisia, jotka tekevät putkiremontin huolellisesti ja sovitussa aikataulussa. Teemme putkiremontista aina kirjallisen suunnitelman ja pidämme sinut ajan tasalla remontin etenemisestä. Toteutamme putkiremontit avaimet käteen -periaatteella ja läpinäkyvällä hinnoittelulla alusta loppuun asti, jotta sinun tarvitsisi huolehtia remontista mahdollisimman vähän.

Putkiremontti kannattaa tehdä ajoissa

Vesi- ja vuotovahingot johtuvat usein siitä, että putket ovat tulleet käyttöikänsä päähän. Esimerkiksi rautaiset ja kupariset putket kuluvat luonnollisesti iän myötä sisältä päin veden virtauksen ja paine-erojen vuoksi. Putkiremontin tekeminen ajoissa kannattaa, sillä putkiremontti on huomattavasti edullisempi kuin vesivahingon aiheuttamat kustannukset. Lisäksi tutkimusten mukaan asunnon hinta alkaa laskea jo kuusi vuotta ennen putkiremonttia, joten putkiremontin myötä asuntosi arvo nousee.

Milloin putkiremontti on ajankohtainen?

Putkiremonttia kannattaa alkaa suunnitella, kun

kotisi kupariset tai rautaiset putket ovat yli 20 vuotta vanhoja

kotisi muoviset putket ovat yli 30 vuotta vanhoja

putkien pinnoilla alkaa näkyä hapettumia tai muita vaurioita

huomaat, että veden paine vaihtelee yllättäen

putket jäätyvät

putkien kannattimissa ja liitoksissa alkaa näkyä heikentymisen merkkejä

Maksuttomassa tarkastuksessa selvitämme käyttövesiputkiesi kunnon

Vaikka tietyt näkyvät merkit voivat kieliä putkiremontin ajankohtaisuudesta, on käyttövesiputkien ja vesikalusteiden kunto hyvä tarkastuttaa ammattilaisella. Maksuttomassa remonttitarkastuksessa käymme läpi kotisi käyttövesiputket ja selvitämme, milloin putkiremontti on ajankohtainen. Maksuton remonttitarkastus ei sido sinua mihinkään.

Näin putkiremontti etenee

Aina ennen putkiremonttia teemme ilmaisen kartoituksen, jossa tarkastamme pintapuolisesti käyttövesiputkiston kunnon.

1 . Suunnittelu

Teemme aina kirjallisen suunnitelman remontista. Katsomme esimerkiksi putkien reitit ja vesipisteiden sijainnit paikan päällä. Kun kaikki tarvittavat asiat on katsottu läpi ja kirjattu ylös, sovimme kanssasi millä viikolla putkiremontti tehdään.

2 . Remontti

Otamme vielä ennen remontin alkamista sinuun yhteyttä sopiaksemme tarkemmin siitä, minä päivänä remontin alkaminen sopii sinulle parhaiten. Voit asua kotonasi putkiremontin aikana. Putkiremontti kestää normaalisti noin 2-5 päivää, riippuen remontin laajuudesta. Asentajammet/työntekijämme suojaavat aina kulkureitit ja siivoavat jälkensä remontin jälkeen.

3 . Valmista!

Kun putkiremontti on valmis, käymme kanssasi läpi mitä remontissa tehtiin ja varmistamme, että olet tyytyväinen lopputulokseen. Teemme putkiremontista pöytäkirjat ja lähetämme sinulle kotitalousvähennystodistuksen.

Laadukkaat Henco-putket kestävät käytössä

Käytämme putkiremonteissamme Henco-merkkisiä komposiittiputkia. Laadukkaat Henco-komposiittiputket kestävät jopa 95 asteen lämpötilaa, mikä suojaa putkistoa myös silloin, kun esimerkiksi säätö- tai varolaitteet rikkoutuvat. Tällöin veden lämpötila saattaa helposti ylittää jopa 70 asteen lämpötilan, joka on suurin sallittu lämpotila useille muille komposiittiputkimerkeille.

Putkiremontin hinta – katso hintaesimerkki ja hyödynnä kotitalousvähennys

Putkiremontin hinta vaihtelee asunnon koosta riippuen 4000–8000 €. Hinnasta noin 40 % on materiaalikustannuksia ja loput 60 % on työtä. Remontin työn osuudesta voi vähentää kotitalousvähennyksissä 40 %, maksimissaan 2000 € per henkilö. Katso alta tarkempi esimerkki, miten voit pienentää putkiremontin kustannuksia huomattavasti kotitalousvähennyksen avulla.

Yhteydenottolomake

  • Ota yhteyttä

    Kerro miten voimme auttaa. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.