Daikin Emura N -ilmalämpöpumppu

Daikin Emura N ilmalämpöpumpun sisäyksikkö.

Daikin Emura N

Daikin Emura N on kauniin muotoilun ja älykkään ohjauksen ilmalämpöpumppu, ja se kuuluu Daikin Nepura tuoteperheeseen.

  • Lämmitys- ja viilennyskäyttöön
  • Testattu Suomessa

Pyydä tarjous

Lataa tuoteperheen esite

Tuotteen kuvaus

Daikin Emura N -ilmalämpöpumppu on osa Daikinin Nepura-tuoteperhettä. Nepura-mallistoon kuuluu viisi ilmalämpöpumppua: Daikin Emura N, Stylish N, Perfera N, Lattimalli N ja Comfora N. Nepura-malliston ilmalämpöpumput on testattu Lapin pakkasissa ja ne pitävät sisätilan lämpimänä ympäri vuoden, myös kovilla talvipakkasilla.

Lämmitykseen ja viilennykseen – tasainen lämpö

Daikin Emura N -ilmalämpöpumppu lämmittää ja viilentää kotisi energiatehokkaasti. Laite kuuluu energiatehokkuusluokkaan A+++ (SCOP 5,15). Laitteen 3D-ilmavirtajärjestelmä käyttää automaattisesti ohjattavia vaaka- ja pystysuuntaisia säleikköjä lämpimän ilman ohjaamiseksi tasaisesti suuriinkin tiloihin. Ilmalämpöpumppu tunnistaa suurenkin tilan muodot ja ohjaa lämmintä ilmaa tasaisesti koko tilaan.

Daikin Emura sisäyksikössä on kaksi värivaihtoehtoa: mattavalkoinen ja mattamusta.

 

Kaarevat linjat – älykäs muotoilu 

Emura N -ilmalämpöpumpun kolmiulotteinen muotoilu on suunniteltu sulautumaan osaksi modernia sisustusta, ja se tuo kotiisi ripauksen tyylikkyyttä. Sisäyksikön kaareva etu- ja takapaneeli luovat kolmiulotteisen muodon, joka on sekä silmää miellyttävä että toiminnallisesti tehokas. Kun laite käynnistyy, sen liikkuva etupaneeli siirtyy hieman eteenpäin. Käynnissä olevan Emura N -ilmalämpöpumpun linjat eroavat lepotilassa olevasta laitteesta.

Voit säätää Daikin Emura N -ilmalämpöpumppua helposti joko kaukosäätimellä tai älypuhelimeen ladattavan Onecta-sovelluksen kautta. Onecta-sovellus on helppokäyttöinen ja sen avulla voit säätää ilmalämpöpumpun toimintaa – hallita sisätilan lämpötilaa, ajastaa eri toimintoja  ja seurata energian kulutusta.

Tekniset tiedot ja käyttöohjeet
Laitteen perusasennus

Daikin Emura N -video

YouTube player