Uuden kodin LVI-urakointi Kuopiossa ja Savo-Karjalan alueella

LVI-urakoitsija suunnittelee ja toteuttaa omakotitalon LVI-työt.

Täyden palvelun LVI-urakoitsija

Suunnitteletko omakotitalon rakentamista? Pipeco Talotekniikka Oy vastaa vuosien kokemuksella LVI-järjestelmien suunnittelusta ja toteutuksesta. Meiltä saat myös vesi- ja viemärilaitteiston (KVV) sekä ilmanvaihtolaitteiston (IV) työnjohtopalvelut erikseen tai LVI-urakoinnin yhteydessä.

Tarjoamme LVI-kokonaisurakan, joka toteuttaa kotisi LVI-tekniikan täydellä palvelulla aina suunnittelusta lopputarkastuksiin saakka. Opastamme laitteiden käytöstä käyttöönoton yhteydessä ja tarvittaessa sen jälkeen. Voit pyytää tarjouksen urakasta tarpeesi mukaan.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

LVI-järjestelmät suunnittelusta lopputarkastuksiin

Omakotitalon lämmitys, vesi ja ilma

LVI-urakointi tarkoittaa yleisesti LVI-alan (Lämpö-, Vesi-, Ilmanvaihto) töitä, jotka liittyvät rakennusten lämmitys-, jäähdytys-, ilmanvaihto-, putki- ja vesijärjestelmiin. Asiantuntevalla LVI-urakoinnilla talotekniikka kestää pitkään ja luo asumismukavuutta, kuten tasaista lämpöä ja hyvää ilman laatua. LVI-asiantuntijaan kannattaa ottaa hyvissä ajoin yhteyttä jo rakennusprojektin alkuvaiheessa. Näin vältytään rakennusvaiheen viivästyksiltä ja LVI-asennuksen yksityiskohdat voidaan huomioida paremmin jo suunnitteluvaiheessa.

Mitä LVI-kokonaisurakka sisältää?

  • LVI-Suunnittelu
  • Viemäriasennukset
  • Käyttövesiputkien asennus
  • Lattialämmitysputkien asennus
  • Ilmanvaihtokanaviston asennus
  • Lämmönlähdeasennus (esim. maalämpö tai kaukolämpö)
  • LVI-kalustus
  • LVI-laitteiden käyttöönotto ja lopputarkastukset
  • LVI-laitteiden kattava käytönopastus käyttäjälle

Meiltä asiakas saa aina kattavan käytönopastuksen laitteisiin

LVI-suunnittelu on tärkeä osa rakennusprojektia. Hyvin suunniteltu LVI-järjestelmä varmistaa optimaalisen sisäilman, kodin energiatehokkuuden ja käyttömukavuuden. Omakotitalon LVI-suunnittelu sisältää monia osa-alueita, kuten ilmanvaihdon, putkiston sekä lämmitys- ja viilennysjärjestelmien suunnittelun sekä energiatehokkuuden arvioinnin. Huomioimme asiakkaan toiveet ja rakennuksen tarpeet tarkasti jo suunnitteluvaiheessa.

LVI-asennukset toteutetaan suunnitelman jälkeen sovitun aikataulun mukaisesti. LVI-asennuksien osalta olemme erikoistuneet kiinteistöjen lämmitykseen. Autamme sinua valitsemaan taloosi sopivimman lämmitysmuodon tutustumalla kiinteistön LVI-tekniikkaan. Yhdistämällä meidän LVI-asiantuntijuutemme ja sinun tietämyksesi kodista, löydämme yhdessä sopivimman lämmitysratkaisun.

2010 vuodesta eteenpäin uusien pientalojen päälämmitysjärjestelmäksi valikoituu usein maalämpöjärjestelmä. Maalämpöjärjestelmä sisältää vesikiertoisen lämmönjakoverkoston (lattialämmitys), maalämpöpumpun ja lämmönkeruupiirin. Maalämpö on erittäin huoleton, kestävä ja ekologinen lämmitysmuoto, joka tunnetaan erityisesti energiatehokkuudesta.

LVI-kalusteet asennetaan ja integroidaan osaksi LVI-järjestelmiä. Vaikka talotekniikasta suurin osa jää piiloon rakenteiden sisään, LVI-kalustuksella voidaan vaikuttaa sisätilojen näkyvään ilmeeseen ja luoda kodin käyttömukavuutta.

LVI-laitteiden kattavassa käytönopastuksessa käyttäjälle esitellään laitteiston toimintaperiaate paikan päällä. Käytönopastuksen jälkeen käyttäjä osaa säätää laitteiston asetuksia turvallisesti ja tietää laitteiston huoltotarpeista. Vastaamme tarvittaessa myös käytönopastuksen jälkeen herääviin kysymyksiin.

Hei, miten voin auttaa?