Pipeco Talotekniikka on perustettu Heinävedellä Pohjois-Karjalassa.

Maisemakuva Heinävedeltä.

Lähtöisin Heinävedeltä

Pipeco Talotekniikka Oy on perustettu Heinävedellä vuonna 2011.

Nykyään yrityksen toimisto ja hallitilat sijaitsevat Kuopion Leväsellä. Yrityksen tilat ovat tärkeä kohtaamispaikka pipecolaisille ottaen huomioon työntekijöiden liikkuvan työn luonteen. Pipecon asentajat ja myyjät palvelevat päivittäin asiakkaitamme ympäri Savo-Karjalaa. Pisaralla varustetut isot valkoiset pakettiautot voivatkin tulla vastaan missä vain Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan alueella.

Meidän toimintaperiaatteet

Tinkimätön työnjälki ja kokonaisvaltaista tyytyväisyyttä työhömme

Meille laatu on tarkoittanut yrityksen perustamisesta lähtien tinkimätöntä työnjälkeä asennuksilla sekä kokonaisvaltaista asiakastyytyväisyyttä palveluumme.

Pipecolla ajatellaan, että korkea asiakastyytyväisyys nojaa positiiviseen työntekijäkokemukseen. Kun yhdessä pidämme huolta ja autamme toisiamme, luomme ilmapiirin, jossa voimme olla aitoja ja työskennellä varmoin ottein. Pipecon työntekijät ovat olleet yrityksessä pitkään 4–10 vuotta. Positiivinen työntekijäkokemus ja yhdessä tekeminen siis kantaa.

Työskentelemme kaverillisella otteella toisiltamme oppien ja jokaisen vahvuuksia hyödyntäen.” Tuomas Muli, yrityksen perustaja.

Luottamus

Luottamus asiakkaisiin, yhteistyökumppaneihimme ja yrityksen sisällä rakennetaan samoja periaatteita noudattaen: avoin yhteydenpito, sitoutuminen laatuun sekä vastuullisuus.

Haluamme olla helposti saavutettavissa ja panostaa yhteydenpitoon. Pelkästään tinkimätön työnjälki ei riitä, kun tarjoamme erikoisosaamistamme. Meillä LVI-asiantuntijoilla on vastuu kuunnella asiakasta sekä esittää sopivimmat LVI-ratkaisut selkeästi perustellen. Meidän kanssa asioidessaan, asiakas tietää palvelun yksityiskohdat ennen sopimusta tai palvelun seuraavaa vaihetta.

Kumppanuus

Sitoutuminen laatuun viittaa siihen, että meillä kaikilla on yhteinen tavoite: tarjota asiakkaalle aina korkealaatuista palvelua ja osaamista. Tiedämme kokemuksesta, että kirkas yhteinen tavoite luo vahvaa sitoutumista ja kumppanuutta tekemiseen.

Vastuullisuus

Vastuullisuus tarkoittaa meille ympäristön ja toistemme kunnioitusta. Työskentelemme avoimesti alan muutoksia seuraten ja säädöksiä tarkasti noudattaen. Päivittäisellä työllä edistämme uusiutuvan energian käyttöä ja rakennusten energiatehokkuutta. Yhteistyökumppaneiksi olemme valinneet tunnetuimmat ja luotettavat laitetoimittajat. Heidän tuotteensa edustavat edistyksellistä tuotekehitystä ja energiatehokkaita laiteratkaisuja. Yhdessä saavutamme päätavoitteen ja toimitamme korkealaatuisimmat LVI-ratkaisut savo-karjalaisiin koteihin ja yrityskiinteistöihin.

Hei, miten voimme auttaa?

Kysy lisää ja ota yhteyttä.