Sinä tiedät kotisi, me talotekniikan. Yhdessä löydämme oikeat ratkaisut kodin lämmitykseen, veteen ja ilmaan.

Palvelumme

Asentaja asentaa ilmalämpöpumppua.

Lämpöpumput

Lämmitysratkaisuihin erikoistuneena vastaamme vuosien kokemuksella niiden suunnittelusta, asennuksesta ja huollosta. Meiltä saat ilmalämpö-, ilma-vesilämpö ja maalämpöpumput.

Tutustu lämpöpumppuihin
Pipeco Talotekniikka remontoi käyttövesiputket.

Käyttövesiremontti

Käyttövesiremontissa eli putkiremontissa kokeneet ammattilaisemme remontoi kotisi käyttövesijärjestelmän ja uusii vanhat käyttövesiputket pinta-asennuksena laadukkailla komposiittiputkilla.

Tutustu käyttövesiremonttiin
Myyjä esittelee putkiremonttia asiakkaalle.

Lämpöverkkoremontti

Lämpöverkkoremontissa, eli tutummin patteriremontissa, remontoimme kotisi lämpöverkon 2-5 päivässä. Remontti tehostaa kodin lämmitystä ja ehkäisee vesivahingot.

Tutustu lämpöverkkoremonttiin
LVI-urakoitsija suunnittelee ja toteuttaa omakotitalon LVI-työt.

LVI-urakointi

Oletko aloittamassa pientalon rakennusprojektia ja etsit LVI-urakoitsijaa? Olet oikeassa paikassa. Meiltä saat kaikki tarvittavat palvelut uuden kodin LVI-urakointiin täydellä palvelulla.

Tutustu LVI-urakointiin

Laadukas yhteistyö ja asennus

Kodin talotekniikka alkaa suunnittelusta ja perehtymisestä asennuskohteeseen

Palvelumme lähtöpiste on asiakkaan koti ja toiveet. Perehtymällä niihin, pystymme esittämään oikeat LVI-ratkaisut tiettyyn kohteeseen ja tekemään tarkan kirjallisen suunnitelman ennen asennuksen toteutusta. Olipa kyseessä kodin lämmitys, putkiremontti, LVI-urakointi tai huoltopalvelu. Meiltä saat kirjallisen toimenpidesuunnitelman ja kiinteän hinnan aina ennen sopimusta. Täyden palvelun LVI-urakoitsijana tarjoamme palvelut tutulla avaimet käteen-periaatteella.

Asennus yhdessä sovitulla aikataululla

Asennustyö ja muut vaiheet toimitetaan asiakkaan kanssa yhdessä sovitun aikataulun mukaisesti. Asennukseen kuuluu aina asennustyön dokumentointi ja kirjallinen asennuspöytäkirja. Näin asiakkaalla on vielä vuosien jälkeen täsmällinen tieto suoritetuista toimenpiteistä. Pidämme asiakkaaseen aktiivisesti yhteyttä jokaisen projektin aikana. Sinulla on aina sama tieto kuin meillä ennen palvelumme seuraavaa vaihetta.

Autamme myös asennuksen jälkeen 

Asennuksen jälkeen annamme kattavan käytönopastuksen laitteen käyttäjälle ja luovutamme asennuspöytäkirjan sekä muut todistukset asiakkaalle. Autamme myös jatkossa LVI-tekniikkaan liittyvissä kysymyksissä. PipecoEASY -huoltopalvelumme varmistaa, että kotisi LVI-tekniikka ja lämpöpumppu toimivat oikein. Voit tilata huoltopalvelun asennuksen yhteydessä tai erikseen.

Haluamme ylläpitää parasta mahdollista palveluamme. Siksi kehitämme sitä aktiivisesti ja varmistamme lopuksi tyytyväisyytesi palvelukokonaisuuteemme.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous