Lämmitysratkaisut suuriin kiinteistöihin, kerrostaloihin ja rivitaloihin Savo-Karjalassa

LVI-asentaja asentaa maalämpöjärjestelmää.

Kiinteistölämpöpumput asennettuna

Suunnittelemme, asennamme ja huollamme energiatehokkaita lämmitys- ja viilennysratkaisuja suuriin kiinteistöihin. Toimitamme niin lämpöpumput, kaukolämpökeskukset kuin hybridiratkaisutkin täydellä palvelulla.

Katso referenssit

Ota yhteyttä

 

Kannattaako kiinteistön lämmitysjärjestelmä vaihtaa?

Se voidaan laskea helposti

Laskemme päivittäin maalämpö- ja ilma-vesilämpöpumpun tuomia säästöjä kiinteistöihin taloudellisen kannattavuuden arvioimiseksi. Näin päätös lämmitysjärjestelmän uusimisesta voidaan perustaa puhtaasti numeroihin. Unohtamatta tietenkään nykyaikaisten lämpöpumppujen laatua ja ympäristöystävällisyyttä.

 

Lämpöpumpun mitoitus kiinteistöön

Mitoitamme lämpöpumpun aina tarkasti vastaamaan tietyn kiinteistön lämmitystarpeita. Lämpöpumpun hintaan vaikuttavat mm. lämmitystehon ja käyttöveden tarve sekä rakennuksen koko ja energiatehokkuus. Mikäli haluat tarkan hinnan lämpöpumpusta tiettyyn kiinteistöön, ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Pyydä tarjous

Näin palvelumme etenee

Maksuton kartoituskäynti

Selvitämme suuren kiinteistön todelliset tiedot ja lämmitystarpeet paikan päällä. Perusteellisen selvityksen pohjalta esitämme kohteeseen sopivimman LVI-ratkaisun. Kartoituskäynti kestää kohteen mukaan 1–3 tuntia.

Täytä yhteydenottolomake tai soita 010 3247 451 ja pyydä tarjous.

Suunnitelma ja aikataulu

Teemme asiakkaalle kirjallisen toimenpidesuunnitelman, josta selviää palvelumme yksityiskohdat. Sen lisäksi saat kiinteähintaisen tarjouksen ja sovimme yhdessä sopivasta asennusaikataulusta.

Asennus ja käyttöönotto

Toteutamme asennuksen sovitun aikataulun mukaisesti. Tiedotamme ja pidämme yhteyttä koko projektin ajan. Näin asiakkaalla on aina sama tieto kuin meillä palvelumme seuraavasta vaiheesta.

Asennuksen jälkeen

Suoritamme laitteiston käyttöönoton, tarkastukset ja annamme laitteen käyttäjälle kattavan käytönopastuksen. Lisäksi luovutamme asennuspöytäkirjat asiakkaalle ja varmistamme tyytyväisyyden palvelukokonaisuuteemme.

Huoltopalvelumme pitää huolen, että kiinteistösi talotekniikka toimii oikein ja energiatehokkaasti.