Lämpöverkkoremontit vuosien kokemuksella Kuopiossa ja Savo-Karjalan alueella

Myyjä esittelee lämpöverkkoremontin pinta-asennusta asiakkaalle.

Lämpöverkkoremontti 2-5 päivässä

Lämpöverkkoremontti parantaa rakennuksen energiatehokkuutta ja tehostaa kodin lämmitystä. Remontoimme pientalon lämpöverkon 2–5 päivässä ja voit asua kotonasi koko remontin ajan. Toimimme Kuopiossa ja koko Savo-Karjalan alueella tuhannen putkiremontin kokemuksella.

Pyydä tarjous

Lämpöverkkoremontti parantaa omakotitalon energiatehokkuutta

Siisti pinta-asennus komposiittiputkella

Kodin lämpöverkko on järjestelmä, joka jakaa ja siirtää lämpöä lämmönlähteestä, kuten lämpöpumpusta, kodin käyttöön. Lämmönjakojärjestelmä voi olla esimerkiksi vesikiertoinen patteri- tai lattialämmitys. Vaihdamme kotisi vanhat lämmitysputket kestävään komposiittiputkeen, joka sopii erinomaisesti siistiin ja turvalliseen pinta-asennukseen.

Lämpöverkkoremontilla tehostetaan kodin lämmitystä ja ennaltaehkäistään vesivahingot. Käyttöikänsä loppuvaiheilla oleva lämmitysverkko tuhlaa energiaa ja saattaa aiheuttaa suuriakin taloudellisia kustannuksia. Myös vesivahingon riski kasvaa käyttöiän loppuvaiheessa, sillä vanhat putket kuluvat iän myötä sisältäpäin veden virtauksen ja paine-erojen vuoksi.

Milloin lämpöverkkoremontti on ajankohtainen?

Tutustu listaan ja tiedä, milloin kannattaa alkaa suunnitella lämpöverkkoremonttia.

  • Kotisi lämpöverkko on yli 25 vuotta vanha
  • Lämpö jakautuu epätasaisesti
  • Putkissa on havaittavissa heikentymisen merkkejä
  • Patterit ovat erilämpöisiä
  • Joudut lisäämään lämmitysjärjestelmään jatkuvasti painetta

Näin lämpöverkkoremontti etenee

Maksuton kartoituskäynti

Kartoituskäynnillä selvitämme remontoitavan kohteen nykytilanteen ja suunnittelemme putkien reititykset paikan päällä. Perehdymme kohteeseen yhdessä asiakkaan kanssa. Maksuton kartoituskäynti ei  sido mihinkään.

Varaa kartoituskäynti

Suunnitelma ja tarjous

Kartoituskäynnin perusteella saat meiltä kiinteähintaisen tarjouksen ja kirjallisen toimenpidesuunnitelman, josta selviää remontin yksityiskohdat. Tiedotamme asiakasta projektin aikana ja sovimme yhdessä sopivasta ajankohdasta remontin aloittamiseen.

Remontti ja käyttöönotto

Asiakas voi asua kotonaan lämpöverkkoremontin aikana. Remontti toteutetaan sovitun aikataulun mukaisesti ja se kestää kohteen mukaan 2–5 päivää. Asentajamme huolehtivat aina, että kulkureitit on suojattu, ja siivoavat jälkensä remontin jälkeen.

Remontin jälkeen

Kun lämpöverkkoremontti on valmis, suoritamme remontin lopputarkastuksen yhdessä asiakkaan kanssa ja varmistamme tyytyväisyyden työmme jälkeen. Lopuksi lähetämme  remontin pöytäkirjat ja kotitalousvähennystodistuksen asiakkaalle.