Käyttövesiremontit omakotitaloon Kuopiossa ja Savo-Karjalassa

Pipeco Talotekniikka remontoi käyttövesiputket.

Huolehdimme kotisi käyttövesiputkista

Uusimme kodin käyttövesiputket tuhannen putkiremontin kokemuksella ja läpinäkyvällä hinnoittelulla alusta loppuun asti, jotta sinun tarvitsisi huolehtia remontista mahdollisimman vähän.

Ennen remonttia teemme kattavan arvioin kohteesta ja selvitämme nykyisten putkien kunnon maksuttomalla kartoituskäynnillä. Käynnin perusteella saat meiltä kirjallisen toimenpidesuunnitelman remontille.

Käytämme käyttövesiremonteissamme nykyaikaisia komposiittiputkia. Komposiittiputket kestävät materiaalinsa muovin ja alumiinin ansiosta korkeita paine-eroja ja lämpötiloja. Ne ovat myös täysin happitiiviitä ja korroosionkestäviä. Komposiittiputkien tekninen käyttöikä on huomattavasti pidempi kuin kupari- tai rautaputkilla.

Ota yhteyttä

Käyttövesiremontti omakotitaloon

Vaihdamme kotisi vanhat käyttövesiputket uusiin komposiittiputkiin

Käyttövesiremontissa eli putkiremontissa kokeneet ammattilaisemme remontoi kotisi käyttövesijärjestelmän. Käyttövesijärjestelmä sisältää puhtaan veden putket, hanat, suihkut, pesualtaat ja muut vesikalusteet, jotka jakavat lämmintä ja kylmää vettä kodin käyttöön.

Käyttövesiremontin tavoite on varmistaa luotettava ja tehokas vesihuolto sekä estää vanhojen järjestelmien vesivahingot. Vesi- ja vuotovahingot johtuvat siitä, että vanhat putket ovat tulleet käyttöikänsä päähän. Esimerkiksi kupariset putket kuluvat luonnollisesti iän myötä sisältäpäin veden virtauksen ja paine-erojen vuoksi. Remontti kannattaa tehdä ajoissa, sillä se on huomattavasti edullisempi kuin vesivahingon aiheuttamat kustannukset.

Miksi ja milloin käyttövesiputket pitää uusia?

Kupariset käyttövesiputket pitää uusia, sillä ne kuluvat luonnollisesti ajan myötä ja vesivahingon riski kasvaa vanhojen putkien vanhetessa. Kupariputkien käyttöikä on 25 vuotta. Tutustu listaan ja tiedä, milloin kannattaa alkaa suunnitella käyttövesiremonttia.

  • Kotisi kupariset putket ovat yli 20 vuotta vanhoja
  • Kotisi muoviset putket ovat yli 30 vuotta vanhoja
  • Putkien pinnoilla alkaa näkyä hapettumia tai muita vaurioita
  • Vedenpaine vaihtelee yllättäen
  • Putket jäätyvät tai vuotavat
  • Putkien kannattimissa ja liitoksissa alkaa näkyä heikentymisen merkkejä

 

 

Näin etenemme

Maksuton kartoituskäynti

Kartoituskäynnillä selvitämme käyttövesiputkien kunnon ja suunnittelemme putkien reititykset paikan päällä. Perehdymme remontoitavaan kohteeseen yhteistyössä asiakkaan kanssa. Maksuton kartoituskäynti ei  sido mihinkään.

Varaa maksuton kartoitus

Suunnitelma ja tarjous

Kartoituskäynnin perusteella saat meiltä kiinteähintaisen tarjouksen ja kirjallisen toimenpidesuunnitelman, josta selviää remontin yksityiskohdat. Tiedotamme asiakasta projektin aikana ja sovimme yhdessä sopivasta ajankohdasta remontin aloittamiseen.

Remontti ja käyttöönotto

Voit asua kotonasi remontin ajan. Remontti toteutetaan sovitun aikataulun mukaisesti ja se kestää tavallisesti 2–4 arkipäivää. Asentajamme jättävät asennuspaikat aina siistiksi ja puhtaiksi.

Remontin jälkeen

Kun käyttövesiremontti on valmis, suoritamme remontin lopputarkastuksen yhdessä asiakkaan kanssa ja varmistamme tyytyväisyyden työmme jälkeen. Lopuksi lähetämme  remontin pöytäkirjat ja kotitalousvähennystodistuksen asiakkaalle.