Ilmalämpöpumput kotiin Kuopion ja Savo-Karjalan alueella

Ilmalämpöpumpulla säästöä ja mukavaa asumista

Meiltä saat ilmalämpöpumpun asennettuna kotiin ja aina kattavan opastuksen laitteen käyttöön

Ilmalämpöpumppu tekee sisäilmasta viileää tai lämmintä tarpeen mukaan. Ilmalämpöpumpun monipuoliset edut ja sen helppo asennettavuus tekevät siitä täydellisen valinnan lähes kaikkiin kohteisiin. Asennamme lämpöpumppuja Savo-Karjalan alueella, tarjoten vuosien kokemusta ja parasta mahdollista palvelua. 

Pyydä tarjous

Suosittu kodin viilentäjä

Olipa kyseessä pientalo, varasto, toimisto, mökki tai parvekkeellinen kerrostaloasunto, ilmalämpöpumppu tekee asumisen mukavammaksi vuodenajasta riippumatta. Kesähelteillä se pitää sisätilan viileänä, kun taas talvipakkasilla voidaan säästää lämmityskustannuksissa. Laite tunnetaan erityisesti kesähelteiden viilentäjänä.

Ilmalämpöpumpun asennus - Katso video

YouTube player

 

Näin helposti se etenee

Tarjouspyyntö

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous. Otamme sinuun pian yhteyttä tarjouspyynnön lähettämisen jälkeen.

Voit varata PipecoEASY -huoltopalvelun asennuksen yhteydessä. Ammattilaisen tekemää huoltoa suositellaan ilmalämpöpumpulle 2 vuotta asennuksen jälkeen.

Suunnitelma

Kartoitamme toiveitasi ilmalämpöpumpulle ja esitämme oikean laitteen kotiisi. Selvitämme myös asennuspaikan etänä tai paikan päällä tarpeen mukaisesti. Kartoituksen jälkeen sovimme yhdessä sopivasta asennusaikataulusta.

Asennus ja käyttöönotto

Asentajamme asentavat ilmalämpöpumpun kotiisi sovitun aikataulun mukaisesti 3-6 tunnissa ja suorittavat laitteiston käyttöönoton.

 

Asennuksen jälkeen

Annamme laitteen käyttäjälle kattavan käytönopastuksen ja varmistamme tyytyväisyyden palveluumme. Käytönopastuksen jälkeen osaat käyttää ilmalämpöpumppua turvallisesti ja energiatehokkaasti sekä suorittaa omatoimiset huoltotoimenpiteet.