Maalämpö – Urakointia ja saneerausta Kuopiossa ja koko Savo-Karjalan alueella

Maalämpö – edullista lämmitystä ympäristöystävällisesti

Maalämpö on maaperään varastoitunutta auringon lämpöenergiaa, jota voidaan maalämpölaitteiston avulla käyttää kiinteistöjen ja käyttöveden lämmittämiseen. Maalämpö on ekologinen lämmitysmuoto, sillä se ei aiheuta ympäristölle haitallisia hiilidioksidi- tai hiukkaspäästöjä. Maalämpöpumppu tuottaa yhtä kulutettua sähköä kohden ainakin kolminkertaisesti lämpöenergiaa. Maalämmöllä voit pienentää lämmityskustannuksia jopa 80 %. Mitä suurempaa kiinteistöä maalämmöllä lämmität, sitä suuremmat säästöt saat.

Jopa 80 % pienemmät lämmityskustannukset

Mitä suurempi kiinteistö, sitä suurempi säästö

Ekologinen lämmitysmuoto, joka ei aiheuta haitallisia päästöjä

Maksuttomassa tarkastuksessa selvitämme maalämmön soveltuvuuden kiinteistöösi

Kartoituksessa selvitetään maalämmön soveltuvuus kiinteistöön ja tehdään mitoituslaskelma, jonka kautta voidaan arvioida minkälaisia säästöjä maalämpöön siirtymisestä voidaan tavoitella.

Käytämme kotimaisia Gebwell-maalämpöpumppuja

Käytämme pääasiassa kotimaisia Gebwell-maalämpöpumppuja. Gebwell-maalämpöpumput ovat suomalaista laatutyötä aina suunnittelusta valmistukseen asti. Osoituksena kotimaisuudesta Gebwell-lämpöpumpuille on myönnetty Avainlippu-merkki. Maalämpötuotevalikoimasta löytyy sopiva ratkaisu sekä omakotitaloihin että suurempiin kiinteistöihin. Maalämpöpumput soveltuvat niin uudisrakennuksiin kuin saneerauskohteisiinkin. Gebwell-maalämpöpumput ovat hiljaisia ja energiatehokkaita ja niillä voidaan toteuttaa myös kiinteistön jäähdytys. Valikoimassa on myös tuotteita erilaisiin hybridijärjestelmiin.

Maalämmön hinta – katso hintaesimerkki ja hyödynnä kotitalousvähennys maalämpöpumpusta

Maalämpöpumpun hinta asennettuna on noin 15000–20000 €. Hinnasta noin 50 % on materiaalikustannuksia ja loput 50 % on työtä. Puolet remontin työn osuudesta voi vähentää verotuksessa kotitalousvähennyksen avulla. Katso alta tarkempi esimerkki, miten voit pienentää maalämpöön siirtymisen kustannuksia kotitalousvähennyksen avulla.

Yhteydenottolomake

  • Ota yhteyttä

    Kerro miten voimme auttaa. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.