Kaukolämpöä omakotitaloon Kuopiossa

Kotimainen kaukolämpökeskus asennettuna kotiin

Kaukolämpösaneeraus yhdessä päivässä

Kaukolämpöremontissa eli -saneerauksessa kokeneet ammattilaisemme vaihtavat kotisi vanhan kaukolämmönjakokeskuksen uuteen kotimaiseen G-Power-lämmönjakokeskukseen. Asennus kestää 1 päivän ja käyttöveden lämmitys katkeaa vain muutamaksi tunniksi.

Sovimme aina yhdessä asiakkaan kanssa sopivasta ajankohdasta asennukselle. Haluamme myös panostaa yhteydenpitoon meidän ja asiakkaan välillä. Näin asiakkaalla on aina sama tieto kuin meillä ennen palvelumme seuraavaa vaihetta.

Pyydä tarjous

Kaukolämmönjakokeskus siirtää lämpöä

Kaukolämpö sopii lämmitysmuodoksi erikokoisiin kiinteistöihin, jotka ovat liitettävissä alueen kaukolämpöverkkoon. Kaukolämmönjakokeskus tunnetaan monella nimellä, kuten kaukolämpökeskus, lämmönvaihdin tai lämmönsiirrin.

Kaukolämmönjakokeskus siirtää lämpöenergiaa kotiin voimalaitoksessa lämmitetystä kaukolämpövedestä. Kaukolämpö saapuu kaukolämpöverkostoa pitkin pientaloon lämmittäen sekä kotia että käyttövettä. Kaukolämpö eroaakin huomattavasti lämpöpumpusta, kuten maaperän lämpöenergiaa hyödyntävästä maalämpöpumpusta.

Kaukolämmön automaatiojärjestelmä tekee siitä erittäin helppokäyttöisen lämmitysratkaisun. Lisäksi lämpöä siirtävä lämmönjakokeskus on pitkäikäinen eikä vaadi yhtä usein huoltoa kuin lämpöä tuottavat lämpöpumput.

Näin etenemme

Tarjouspyyntö

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous. Vastaamme sinulle pian tarjouspyynnön lähettämisen jälkeen. Vastaamme kaikkiin kysymyksiisi LVI-asiantuntijuudella.

Kirjallinen suunnitelma

Yhteydenoton jälkeen teemme kirjallisen toimenpidesuunnitelman ja sovimme yhdessä sopivasta asennusaikataulusta.

Asennus ja lopputarkastus

Asennus suoritetaan yhden päivän aikana. Pidämme aktiivisesti yhteyttä asiakkaaseen projektin aikana. Lopuksi suoritamme laitteiston käyttöönoton ja käyttöönottotarkastuksen.

Asennuksen jälkeen

Asennuksen jälkeen varmistamme tyytyväisyyden palvelukokonaisuuteemme ja olemme aina valmiina auttamaan talotekniikkaan liittyvissä asioissa.

Hei, miten voin auttaa kaukolämpöasioissa?

Mikko Mertanen Pipeco Talotekniikan myyjä.

Mikko Mertanen

Mikäli pohdit kodin lämmitystä tai kaukolämpösaneerausta, voit soittaa tai laittaa sähköpostia minulle!

mikko.mertanen@pipeco.fi

050 322 7779