Ilma-vesilämpöpumput asennettuna Kuopion ja Savo-Karjalan alueella

Lämpöpumpun asentaja nousee työautoon.

Ilmavesilämpöpumppu omakotitaloon

Asennamme ilma-vesilämpöpumput uusiin ja vanhempiin koteihin Kuopiossa ja koko Savo-Karjalan alueella. Yhdistämällä tietosi kodistasi ja meidän LVI-asiantuntijuuden löydämme oikean lämmitysratkaisun kotiisi. Hoidamme kaiken laitemitoituksesta ja asennuksesta aina kattavaan käytönopastukseen asti.

Mikäli haluat tarkan hinnan ilma-vesilämpöpumpusta kotiisi, pyydä tarjous.

Pyydä tarjous

Kodin lämmitys ilma-vesilämpöpumpulla

Siirtää lämpöä ulkoilmasta vesikiertoiseen lämpöverkkoon

Ilma-vesilämpöpumppu lämmittää kodin ja käyttöveden tuomalla lämpöä ulkoilmasta vesikiertoiseen lämpöverkkoon. Laite koostuu ulko- ja sisäyksiköstä. Ulkoyksikkö kerää ulkoilman lämpöenergiaa, ja sisäyksikkö jakaa sen kodin tarpeisiin.

Ilma-vesilämpöpumppu vai maalämpöpumppu? Ilma-vesi- ja maalämpöpumpun suurin ero on lämmönlähde. Ilma-vesilämpöpumppu hyödyntää lämmönlähteenä ulkoilman lämpöenergiaa, kun taas maalämpöpumppu käyttää maaperään varastoitunutta lämpöenergiaa. Toisin kuin maalämpöpumpussa, ilma-vesilämpöpumppua varten ei tarvitse porata tai asentaa maahan lämmönkeruuputkistoa. Molemmissa tapauksissa tarvitaan kuitenkin vesikiertoista lämpöverkkoa, kuten lattialämmitystä tai patteriverkostoa. Oikean lämpöpumpun valintaan vaikuttavat esimerkiksi kodin energiatehokkuus, rakennusvuosi, lämmitystarpeet sekä maantieteellinen sijainti. Täällä Savo-Karjalassa olemme tottuneet Itä-Suomen kylmään ilmastoon ja sen vaatimuksiin.

 

Miksi ilma-vesilämpöpumppu kannattaa valita
kotiin?

1. Monipuolinen asennettavuus 
Sopii uuden ja vanhemman kodin lämmitysjärjestelmäksi. Erityisesti silloin, jos tontin rajoituksien vuoksi ei voida tehdä maalämpöpumpun vaatimaa lämmönkeruuputkistoa. Voidaan myös asentaa hybridikäyttöön vanhan lämmitysjärjestelmän tueksi.

2. Sopii päälämmitysjärjestelmäksi 
Ilma-vesilämpöpumppu lämmittää kodin lisäksi myös käyttöveden.

3. Lisää asumismukavuutta 
Ilma-vesilämpöpumpun käyttö on vaivatonta. Se jakaa ja ylläpitää tasaista kodin lämpötilaa. Annamme aina kattavan käytönopastuksen laitteen käyttäjälle paikan päällä asennuksen jälkeen.

4. Säästää energiaa ja ympäristöä 
Huolellisesti mitoitettu ilma-vesilämpöjärjestelmä kuluttaa vähemmän energiaa ja säästää lämmityskustannuksia.

Katso video ilma-vesilämpöpumpun asennuksesta

YouTube player

Laitemitoitus

Laitemitoitus on prosessi, jossa suunnittelemme ja mitoitamme lämmitysjärjestelmän vastaamaan tietyn kohteen käyttövaatimuksia ja suorituskykytarpeita. Laitemitoitus on keskeinen vaihe lämmitysjärjestelmän suunnittelussa ja sen avulla varmistamme lämpöpumpun optimaalisen tehokkuuden. Teemme laitemitoituksessa yhteistyötä laitetoimittajien kanssa.

Lue lisää ilmavesilämpöpumpun mitoituksesta

Kartoituskäynti

Maksuttomalla kartoituskäynnillä perehdymme tarkemmin asennuskohteeseen ja asiakkaan toiveisiin. Kohteeseen perehtyminen paikan päällä on tärkeää, sillä lämmitysratkaisu on aina enemmän tai vähemmän räätälöity kokonaisuus tietyn kohteen tarpeeseen. Kartoituskäyntiin sisältyy mm. laitemitoitus, energiansäästölaskelma ja tarkka selvitys asennuskohteen tarpeista.

Varaa maksuton kartoituskäynti

Näin etenemme

Maksuton kartoituskäynti

Teemme kattavan selvityksen kohteen tarpeista, suoritamme laitemitoituksen ja teemme energiansäästölaskelman. Osoitamme sinulle laitteiston tekniset sijoittelumahdollisuudet. Näin voit saada selkeän kuvan siitä, miten ulko- ja sisäyksikkö voidaan sijoittaa taloosi. Maksuton kartoituskäynti ei sido mihinkään.

Suunnitelma ja tarjous

Kartoituskäynnin perusteella saat meiltä kiinteähintaisen tarjouksen ja kirjallisen toimenpidesuunnitelman, josta selviää palvelumme yksityiskohdat. Voit pyytää meiltä nopean ja kiinteähintaisen tarjouksen myös ilman kartoituskäyntiä.

Asennus ja käyttöönotto

Sovimme yhdessä asiakkaan kanssa sopivasta ajankohdasta asennuksen aloittamiseen. Asennus toteutetaan sovitun aikataulun mukaisesti 1–3 päivässä. Pidämme aktiivisesti yhteyttä asiakkaaseen projektin aikana. Näin sinulla ja meillä on aina sama tieto ennen palvelumme seuraavaa vaihetta.

Asennuksen jälkeen

Asennuksen jälkeen annamme laitteen käyttäjälle kattavan käytönopastuksen ja varmistamme tyytyväisyyden palvelukokonaisuuteemme.

Lisäksi PipecoEASY -huoltopalvelumme varmistaa säännöllisesti, että ilma-vesilämpöjärjestelmäsi toimii oikein ja kestää pitkään. Voit tilata PipecoEASY -huoltopalvelun erikseen tai asennuksen yhteydessä.