Kaukolämpöurakointia kerrostaloon ja rivitaloon Kuopiossa

Myyjät juttelevat työpöydän äärellä.

Huolehdimme kaikesta alusta loppuun

Etsitkö kokenutta LVI-urakoitsijaa päivittämään kerrostalon tai rivitalon kaukolämpökeskuksen? Tervetuloa tutustumaan palveluumme.

Hoidamme kaiken vanhan laitteiston purkamisesta ja kierrätyksestä aina käyttöönottotarkastukseen asti. Vaihdamme vanhan kaukolämmönjakokeskuksen uuteen kotimaiseen Gebwell G-Power-lämmönjakokeskukseen. Lämmönjakokeskuksen lämmönsiirtimellä on 5 vuoden takuu ja laitteiston muilla komponenteilla takuu on 2 vuotta.

Asennus kestää 1 työpäivän ja käyttöveden lämmitys katkeaa vain muutamaksi tunniksi. Me Pipecolla pidämme aktiivisesti yhteyttä asiakkaaseen ja sovimme aina asiakkaalle parhaiten sopivan asennusaikataulun.

Pyydä tarjous

Kaukolämpösaneeraus - Katso video

YouTube player

Näin etenemme

Maksuton kartoituskäynti

Kartoituskäynnillä selvitämme kohteen lämmitystarpeet ja kartoitamme teknisen tilan nykytilaa toimenpidesuunnitelmaa varten. Saat meiltä kiinteähintaisen tarjouksen kartoituksen yhteydessä. Kartoituskäynti ei sido mihinkään.

Varaa kartoituskäynti

Suunnitelma ja aikautaulu

Teemme suoritettavista toimenpiteistä kirjallisen suunnitelman. Lisäksi sovimme yhdessä sopivasta ajankohdasta saneerauksen toteutukselle. Pidämme asiakkaaseen yhteyttä koko projektin ajan.

Asennus ja käyttöönotto

Asentajamme suorittavat asennustyöt vanhan laitteiston purkamisesta ja kierrätyksestä aina uuden laitteiston käyttöönottoon asti. Asentajamme siivoavat jälkensä ja jättävät asennuskohteet aina siistiksi.

Asennuksen jälkeen

Asennuksen jälkeen uudelle laitteistolle suoritetaan käyttöönottotarkastus. Sen lisäksi annamme asiakkaalle asennuspöytäkirjat ja varmistamme tyytyväisyyden palvelukokonaisuuteemme.

Tutustu referensseihimme

Pipeco Talotekniikka Oy on tarjonnut täyden palvelun LVI-urakointia jo vuodesta 2011.

Referenssit