Gree Bora -ilmalämpöpumppu

Valkoinen gree bora ilmalampopumppu.

Gree Bora 35

  • Viilennyskäyttöön
  • Erinomainen kerrostaloon
  • Sisäänrakennettu WiFi etäohjaus

Pyydä tarjous

Lataa esite

Tuotteen kuvaus

Erityisesti viilennyskäyttöön suunniteltu Gree Bora 35 viilentää sisätilan energiatehokkaasti ja hiljaisesti. Gree Bora -ilmalämpöpumpun sisäyksikkö on pienikokoinen ja tyylikkään valkoinen. Pienen kokonsa ja muotoilunsa ansiosta Gree Bora on erinomainen valinta kerrostaloasuntoon, mökille tai varastoon. Laite on helppokäyttöinen ja ohjattavissa sekä kaukosäätimellä että etänä puhelimeen ladattavalla sovelluksella.

Mukava oleskelulämpötila

Gree Bora -ilmalämpöpumpussa on iFeel-toiminto, jonka avulla laite säätää sisälämpötilan mukavaksi kaukosäätimen kautta. iFeel-toiminto tarkoittaa sitä, että Gree Bora mittaa oikean oleskelulämpötilan kaukosäätimen avulla ja säätää sisälämpötilan oikeaksi oleskelukorkeuden perusteella. Näin voit nauttia kodin miellyttävästä viileydestä erityisesti kesähelteiden aikana!

 

Energiatehokas viilennys

Gree Bora -ilmalämpöpumppu toimii erittäin energiatehokkaasti ja kuuluu A++ energiatehokkuusluokkaan (SEER 6,1). Energiatehokkuuden lisäksi Gree Bora on hiljainen ja luotettava valinta. Sen avulla nautit viileästi sisäilmasta ilman häiritsevää melua.

Gree Bora 35 -ilmalämpöpumpussa on sisäänrakennettu WiFi, joka mahdollistaa laitteen ohjaamisen etänä. Esimerkiksi voit ennakoida ja säätää kesämökin lämpötilan mukavaksi ennen sinne saapumista.

Tekniset tiedot
Laitteen perusasennus