Mitsubishi Electric FT -ilmalämpöpumppu

Mitsubishi emura ilmalämpöpumppu.

Mitsubishi Electric FT

  • Lämmitys- ja viilennyskäyttöön
  • Hyper Heating kompressori
  • Pienikokoinen sisäyksikkö – Mahtuu usein oven yläpuolelle

Pyydä tarjous

Lataa esite

Tuotteen kuvaus

Mitsubishi Electric FT -ilmalämpöpumppu on monipuolinen, tehokas ja helppokäyttöinen valinta, joka tarjoaa optimaalisen lämmön ja viileyden kaikkina vuodenaikoina. FT-mallisarjan teholuokat ovat FT25, FT35 ja FT50.

Matala sisäyksikkö ja energiatehokas lämmitys

FT-mallisarjan sisäyksikön koko on 250 x 838 x 229mm (korkeus, leveys, syvyys). Näin ollen se on asennettavissa joustavasti myös pienempiin kohteisiin esimerkiksi oven yläpuolelle.

Mitsubishi Electric FT -ilmalämpöpumppu tarjoaa huippuluokan suorituskyvyn ja tehokkaan lämmityksen myös pakkasella. Sen Hyper Heating -teknologia takaa lämmityksen erinomaisella hyötysuhteella ympärivuotisessa käytössä. Kesähelteillä laite tarjoaa miellyttävää viileyttä tehokkaan jäähdytystoimintonsa ansiosta, ja voit nauttia kesästä kotona ilman tukahduttavaa kuumuutta.

 

Automaattinen takkatoiminto ja etäohjaus puhelimella

Automaattinen takkatoiminto jakaa lämmön tasaisesti ja tehokkaasti ympäri sisätilaa, mikä varmistaa optimaalisen lämpötilan säästäen samalla energiaa. Takkatoiminnon lisäksi voit asettaa asetuksista 10–31°C ylläpitolämmityksen, jolloin ilmalämpöpumppu ylläpitää haluttua lämpötilaa esimerkiksi vapaa-ajan asunnossa.

FT-ilmalämpöpumpun Wi-Fi-etäohjaus mahdollistaa kätevän lämpötilan säädön älypuhelimella tai tietokoneella mistä tahansa. Voit hallita kodin tai vapaa-ajan asunnon ilmastointia helposti ja vaivattomasti, oli sitten kyseessä lämmitys talvella tai viilennys kesällä.

Tekniset tiedot ja käyttöohjeet
Laitteen perusasennus