Mitsubishi Electric HR -ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumppu kerrostalossa.

Mitsubishi Electric HR

  • Viilennyskäyttöön
  • Erinomainen myös kerrostaloon
  • Hiljainen

Pyydä tarjous

Lataa esite

Tuotteen kuvaus

Mitsubishi Electric HR -ilmalämpöpumppu tarjoaa tehokkaan ja edullisen ratkaisun kaiken kokoisten kiinteistöjen viilentämiseen. HR -ilmalämpöpumppu on erinomainen valinta myös kerrostaloon. Tämä jäähdytyskäyttöön suunniteltu ilmalämpöpumppu on ihanteellinen valinta niille, jotka etsivät luotettavaa ja käytännöllistä tapaa pitää kodin ilmasto miellyttävän viileänä kesähelteillä.

Kompakti ilmalämpöpumppu kerrostaloon ja muihin koteihin 

HR-mallisarjan kompakti ilmanjäähdytin sopii hyvin myös mataliin tiloihin, kuten ikkunoiden ja ovien yläpuolelle. Sen tyylikäs ja huomaamaton sisäyksikkö sulautuu saumattomasti osaksi sisustusta, tarjoten samalla tehokasta ja tasapainoista viilennystä ympäri asuntoa. Jäähdyttävän ilmalämpöpumpun ulkoyksikkö voidaan asentaa kerrostaloasunnon parvekkeelle.

 

Erinomainen jäähdyttäjä kesän helteillä

Kaukosäätimen avulla voit hallita HR-ilmalämpöpumppua vaivattomasti. Selkeä ja helppokäyttöinen käyttöliittymä tekee laitteen ohjaamisesta intuitiivista, joten voit säätää haluamasi viilennyksen juuri oikealle tasolle vaivatta, olit sitten sohvalla rentoutumassa tai työpöydän ääressä keskittymässä töihin. HR-ilmalämpöpumpusta on saatavilla myös WiFi toiminnalla varustettu malli.

Mitsubishi Electric HR tarjoaa tehokasta ja taloudellista jäähdytystä kerrostaloasuntoihin, tuoden samalla lisämukavuutta ja viihtyisyyttä erityisesti kesähelteillä.

Tekniset tiedot
Laitteen perusasennus