Mitsubishi Electric LN -ilmalämpöpumppu

Mitsubishi ilmalämpöpumppu asennus.

Mitsubishi Electric LN Hyper Heating

  • Lämmitys- ja viilennyskäyttöön
  • Hyper Heating kompressori
  • Innovatiiviset ominaisuudet
  • Suomen ostetuin ilmalämpöpumppu

Pyydä tarjous

Lataa esite

Tuotteen kuvaus

Tervetuloa Mitsubishi Electric LN -ilmalämpöpumpun maailmaan, missä moderni muotoilu, värimaailmaan sulautuva ulkonäkö ja huippuluokan tekniset ominaisuudet yhdistyvät tarjoten mukavaa asumista. Mitsubishi Electric LN -malli on Suomen myydyin ilmalämpöpumppu, ja se on suunniteltu vastaamaan kaikkiin tarpeisiin.

Hyper Heating – Energiatehokasta lämmitystä jopa -35°C asteessa 

Laite on valmistettu Mitsubishi Electricin omassa tuotantolaitoksessa ja sen korkealaatuinen Hyper Heating kompressori takaa tehokkaan lämmityksen jopa -35°C asteen pakkasessa. Energiatehokkuusluokka A+++ varmistaa, että lämpöä tuotetaan tehokkaasti ja energiaa säästäen. LN-malli on tulosta vuosia kestäneestä tuotekehityksestä, ja sen älykkäät toiminnot takaavat optimaalisen huonelämpötilan automaattisesti.

Voit valita kolmesta teholuokasta LN25, LN35 ja LN50 omaan kotiisi sopivimman vaihtoehdon. Värivaihtoehdot ovat helmenvalkoinen, rubiininpunainen, onyxinmusta ja lumenvalkoinen.

 

Miellyttävää viilennystä – Havaitsee ihmisten sijainnin 

Laitteen automaattisesti toimivat kaksoissiivekkeet ja tuplailmanohjaimet varmistavat miellyttävän ilmavirran huonetilaan ilman vedon tunnetta. Kaksoissiivekkeiden avulla sisäyksikkö voi puhaltaa yhtä aikaa ylös ja alas. Voit säätää puhallusilman suuntaa helposti ilmalämpöpumpun kaukosäätimestä. Näin sopivan lämmin ilma voidaan kohdistaa automaattisesti sinne, missä vietät aikaa.

Laitteen 3D i-see sensori havaitsee myös automaattisesti huoneessa olevien ihmisten sijainnin ohjaten lämpöä heidän oleskelupaikkojensa mukaan. Vaihtoehtoisesti puhallusilma voidaan ohjata kulkemaan oleskelupaikkojen ohi, mikä mahdollistaa asunnon huomaamattoman lämmittämisen ja viilentämisen.

Voit myös valita ilmalämpöpumpun kaukosäätimestä asetuksen, jonka avulla i-see sensori vähentää lämmitystä ja viilennystä automaattisesti, kun ihminen poistuu huonetilasta.

Tekniset tiedot ja käyttöohjeet
Laitteen perusasennus

Mitsubishi Electric LN -video

YouTube player