Mitsubishi Electric RW -ilmalämpöpumppu

Ilmalampopumppu asennus kuopiossa.

Mitsubishi Electric RW Hyper Heating

  • Lämmitys- ja viilennyskäyttöön
  • Hyper Heating kompressori
  • Innovatiiviset ominaisuudet
  • Testattu Pohjoisessa

Pyydä tarjous

Lataa esite

Uuden teknologian ansiosta RW-mallin nimellisteho on 100 % vielä -25°C pakkasella.

Tuotteen kuvaus

Mitsubishi Electric RW -ilmalämpöpumppu on suunniteltu pohjoisen kylmiin ja vaativiin olosuhteisiin. Se lämmittää kotiasi aina -35°C pakkaseen asti. Suurempi sisäyksikön, ulkoyksikön ja kaksoissiivekkeiden koko mahdollistavat sen, että laite kykenee käsittelemään myös suuria ilmamääriä, mikä tekee tästä mallista sopivan suurten tilojen lämpötilan hallintaan.

Erittäin tehokas lämmitys kovillakin pakkasilla

RW-mallisarjan teholuokkia on kaksi: RW25 ja RW35. Hyper Heating -teknologian ansiosta RW-mallisarjan laitteiden lämpökerroin on erittäin hyvä myös todella alhaisissa lämpötiloissa, jopa -30°C pakkasasteilla. Tämä ominaisuus tekee RW-mallisarjasta ihanteellisen valinnan pohjoisen kylmiin olosuhteisiin.

 

Tasainen lämmitys – Havaitsee ihmisen

RW-ilmalämpöpumpun sisäyksikköön integroitu 3D i-see sensori mahdollistaa huoneen lämpötilojen tarkan mittaamisen infrapunatunnistimen avulla. Sen avulla puhallusilma voidaan suunnata optimaalisesti ihmisiin, poispäin ihmisistä tai tasaisesti oleskelutilaan. Tämä älykäs sensori säästää energiaa, sillä se laskee sisälämpötilaa automaattisesti, kun se ei havaitse ihmisiä tilassa, ja jatkaa lämmitystä ihmisten palatessa tilaan. Näin Mitsubishi Electric RW-ilmalämpöpumpun älykkyys tekee asumisesta mukavampaa.

Ylläpitolämmitys sopii vapaa-ajan asuntoon

RW ilmalämpöpumpussa saat valittua kätevän toiminnon ylläpitolämmitykseen. Toiminto sopii hyvin, kun ilmalämpöpumpun halutaan ylläpitävän tiettyä tavoitelämpötilaa 10–31 °C asteen väliltä. Näin RW on loistava valinta vapaa-ajan asunnolle tai mökille.

Tekniset tiedot ja käyttöohjeet
Laitteen perusasennus