Kaukolämpöremontit Kuopiossa ja koko Itä-Suomen alueella

Nopea kaukolämpöremontti

Kaukolämpöremontissa kokeneet ammattilaisemme vaihtavat vanhan kaukolämpövaihtimen täysin uuteen vaihtimeen. Kaukolämpöremontti kestää noin päivän ja sovimme aina kanssasi sinulle parhaiten sopivan ajan remontille. Kaukolämpöremontti on usein ajankohtainen, kun

lämmönvaihdin on yli 20 vuotta vanha

huomaat lämmönvaihtelua käyttövedessä tai lämmityksessä

Maksuttomassa tarkastuksessa selvitämme kaukolämpövaihtimen kunnon

Vaikka tietyt näkyvät merkit voivat kieliä kaukolämpöremontin ajankohtaisuudesta, on kaukolämpövaihtimen kunto hyvä tarkastuttaa ammattilaisella. Maksuton remonttitarkastus ei sido sinua mihinkään.

Luotettava ja kotimainen lämmönjakokeskus

Vaihdamme nykyisen lämmönvaihtimesi kotimaisen HögforsGST-yrityksen valmistamaan lämmönjakokeskukseen. Lämmönjakokeskuksen lämmönsiirtimellä on viiden vuoden takuu ja muilla komponenteilla takuu on kaksi vuotta. Lämmönsiirtimen käyttöikä on tavallisesti noin 20 vuotta.

Kaukolämpöremontin hinta – katso hintaesimerkki ja hyödynnä kotitalousvähennys

Kaukolämpöremontin hinta on noin 5000 €. Hinnasta noin 65 % on materiaalikustannuksia ja loput 35 % on työtä. Remontin työn osuudesta voi vähentää verotuksessa 40 % tai 2000 €/hlö kotitalousvähennyksen avulla. Katso alta tarkempi esimerkki, miten voit pienentää kaukolämpöremontin kustannuksia kotitalousvähennyksen avulla.

Yhteydenottolomake

  • Ota yhteyttä

    Kerro miten voimme auttaa. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.