LVI-urakointi Kuopiossa ja Itä-Suomen alueella

LVI-urakointia vuosien kokemuksella omakotitaloihin ja kiinteistökohteisiin

Oletko aloittamassa omakotitalon rakennusprojektia ja talotekniikkaan liittyvät asiat ovat vielä päättämättä? Askarruttaako, kannattaako uuteen kotiisi valita lämmön lähteeksi maalämpö, kaukolämpö vai jokin muu lämmitysmuoto? Ota apuusi LVI-alan ammattilainen, me autamme sinua kaikissa näissä kysymyksissä. LVI-tekniikka jää usein huomioimatta talon suunnitteluvaiheessa. Me LVI-ammattilaiset osaamme auttaa talotekniikka-asioissa jo talon suunnitteluvaiheessa. Ammattilaiseen kannattaakin ottaa yhteyttä tarpeeksi ajoissa. Näin vältytään rakennusvaiheen viivästyksiltä ja ikäviltä yllätyksiltä projektin aikana. Meiltä saat myös KVV- ja IV-työnjohtopalvelut erikseen tai LVI-urakoinnin yhteydessä.

Lähetä meille tarjouspyyntö, niin jutellaan lisää ja lasketaan tarjous.

Meiltä saat LVI-kokonaisurakan, LVI-urakoinnin valmiin suunnitelman mukaan tai esimerkiksi vain lämmönlähteen asennettuna (esim. maalämpö tai ilma-vesilämpöpumppu eli VILP). Kokonaisurakkaan kuuluu kaikki suunnittelusta asennukseen, käyttöönottoon ja käyttökoulutukseen asti. LVI-asennuksista suurin osa jää piiloon rakenteiden sisään, joten käytämme tuotteita, jotka ovat luotettavia, turvallisia ja toimivia. Omakotitalon rakennusprojekti on usein vaativa ja työläs projekti, joten on järkevää jättää talotekniikka ammattilaisten huoleksi. Näin asennukset tulee varmasti tehtyä oikein ilman pelkoa vesivahingoista.

LVI-kokonaisurakka sisältää

LVI-Suunnittelu

Viemäriasennukset

Käyttövesiputkien asennus

Lattialämmitysputkien asennus (LL)

Ilmanvaihtokanaviston asennus (IV)

Lämmönlähdeasennus (esim. maalämpö, VILP eli ilma-vesilämpöpumppu, kaukolämpö, PILP eli poistoilmalämpöpumppu, sähkökattila)

LVI-kalustus

LVI-laitteiden käyttöönotto

LVI-laitteiden kattava käytönopastus käyttäjälle

Huolehdimme asiakkaistamme myös tulevaisuudessa, joten tarjoamme teille halutessanne myös Pipeco EASY -huolto- ja ylläpitopalvelua.

Yhteydenottolomake

  • Ota yhteyttä

    Kerro miten voimme auttaa. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.