Putkiremontit omakotitaloon - maksuton kartoitus ja kiinteähintainen tarjous

Putkiremontti Kuopiossa.

Käyttövesiremontti

Käyttövesiremontissa uusimme kotisi käyttövesijärjestelmän, joka sisältää puhtaan veden putket, hanat, suihkut ja pesualtaat.

Tutustu palveluun

Ota yhteyttä

Myyjä esittelee putkiremonttia asiakkaalle.

Lämpöverkkoremontti

Lämpöverkkoremontissa remontoimme kotisi lämpöverkon, joka jakaa ja siirtää lämpöä lämmönlähteestä kodin käyttöön.

Tutustu palveluun

Putkiremontin suunnittelu ja toteutus suoraan Kuopiosta

Sovimme yhdessä sopivasta aikataulusta

Putkiremontti on osa kiinteistön elinkaarta ja sitä tarvitaan, koska ajan myötä putket kuluvat sisäpuolelta vedenvirtauksen ja paine-erojen vaikutuksesta. Oikeaan aikaan tehdyllä putkiremontilla vältytään kalliilta vesivahingolta.

Ennen putkiremonttia teemme aina kattavan arvion kohteesta ja selvitämme nykyisten putkien kunnon maksuttomalla kartoituskäynnillä. Käynnin perusteella luomme kirjallisen toimenpidesuunnitelman putkiremontille. Omakotitalon putkiremontti kestää tyypillisesti 2–5 päivää ja kerros- ja rivitaloissa yli 5 päivää. 

Toimipisteemme sijaitsee Kuopiossa

Pipeco Talotekniikka on perustettu vuonna 2011 ja sen toimitilat sijaitsevat Kuopiossa. Yritys on palvellut asiakkaitaan jo yli 12 vuotta Kuopion ja koko Savo-Karjalan alueella. Voit tutustua referensseihimme täältä.

Näin putkiremontti etenee

Maksuton kartoituskäynti

Kartoituskäynnillä selvitämme putkiston kunnon ja suunnittelemme putkien reititykset paikan päällä. Maksuton kartoituskäynti ei sido asiakasta mihinkään. 

Varaa kartoituskäynti

Suunnitelma ja tarjous

Saat meiltä kiinteähintaisen tarjouksen ja kirjallisen toimenpidesuunnitelman, josta selviää putkiremontin yksityiskohdat. Tiedotamme asiakasta projektin aikana ja sovimme yhdessä sopivasta ajankohdasta remontille. 

Remontti ja käyttöönotto

Voit asua kotonasi remontin ajan. Putkiremontti toteutetaan sovitun aikataulun mukaisesti ja remontin lopuksi asentajat jättävät kohteen siistiksi. 

Remontin jälkeen

Suoritamme remontin lopputarkastuksen yhdessä asiakkaan kanssa ja varmistamme tyytyväisyyden työmme jälkeen. Saat meiltä putkiremontin pöytäkirjat ja kotitalousvähennystodistuksen.

Terve, harkitsetko putkiremonttia?

Mikko Mertanen Pipeco Talotekniikan myyjä.

Mikko Mertanen

Ota yhteyttä ja selvitetään kohteeseesi sopivin ratkaisu.

mikko.mertanen@pipeco.fi

050 322 7779