Ilmalämpöpumput asennettuina luotettavasti ja nopeasti Kuopiossa ja koko Savo-Karjalan alueella

Ilmalämpöpumppu omakotitaloon tai muuhun kiinteistöön

Ilmalämpöpumpulla voidaan lämmittää ja viilentää omakotitaloja, kesämökkejä, toimistoja, halleja ja muita rakennuksia energiaa ja kustannuksia säästäen. Ilmalämpöpumpulla asumismukavuus nousee huimasti kesähelteillä ja talvella säästetään energiakuluja.

Ilmalämpöpumppu käyttää ulkoilman lämpöenergiaa joko lämmitykseen tai viilennykseen. Ilmalämpöpumpun toiminta perustuu kompressoritekniikkaan. Ilmalämpöpumpulla päästään suuriin säästöihin erityisesti suorasähkö- ja öljylämmitteisissä taloissa. Säästöjä syntyy jopa 55 % lämmityskuluissa. 

 

Ilmalämpöpumppu voidaan asentaa joko uuteen tai vanhaan rakennukseen. Ilmalämpöpumpun hankintakustannus saadaan takaisin yleensä muutamassa vuodessa, kun sitä käytetään lisälämmönlähteenä. Ilmalämpöpumppu lämmittää talon tasaisesti ja sillä voidaan levittää esimerkiksi takan tai leivinuunin lämpöä koko taloon.

Pipeco Talotekniikka Oy edustaa Scanoffice Oy:n maahantuomia Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumppuja. Tuotteet asennetaan LVI-alan ammattilaisten toimesta ja takuutyönä.  

 

Yhteydenottolomake

  • Ota yhteyttä

    Kerro miten voimme auttaa. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.